Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Η ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!



Αυτή θα είναι σύμφωνα με την εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ" η νέα εμφάνιση της ομάδας τη σεζόν 2011-2012 με πολλούς να ζητάνε ακόμα να προστεθεί και η ημερομηνία 8-02-11 (στο πίσω μέρος του γιακά κυρίως). Όπως πρέπει... Ερυθρόλευκη, παραδοσιακή, κλασική εμφάνιση!
Μαζί με το λευκό σορτς και με τις λευκές κάλτσες με το κόκκινο σιρίτι θα είναι συνολικά μια εκπληκτική στολή αντάξια της ιστορίας του Θρύλου.

Ελπίζω να μην διακόπτονται οι Ρίγες(σε καμία περίπτωση) από την... διαφήμιση
Ας καταλάβουν ότι μπορεί να μπει από πάνω από τις Ρίγες, αυτή η... αναθεματισμένη διαφήμιση.
Η διοίκηση πρέπει να μεριμνήσει για αυτό και έχοντας τον γενικό πρόσταγμα σε ότι έχει να κάνει στην εμφάνιση, να απορρίψει τυχόν πρόταση στο σχέδιο της εταιρίας που θα αφήσει ένα τεράστιο κενό, κάτι σαν "όγκος" τετράγωνος, κάτι σαν "σταυρός", που θα αλλοιώσει την πάρα πολύ καλή σχεδίαση που βλέπουμε εδώ στην φώτο.
Ελπίζω να ακούσουν τον κόσμο στην διοίκηση και να σταματήσουν(επιτέλους!) την συνεχιζόμενη παραμόρφωση από την οποιαδήποτε...(καταραμένη) διαφήμιση.

Να καταλάβουν μερικοί ότι ο Θρύλος και η εμφάνιση του δεν είναι "μόδα" να αλλάζει.
Βλέπω μερικούς να γράφουν για πρωτοπορίες και "σύγχρονες" φανέλες και άλλες τέτοιες αηδίες και κοτσάνες, αγνοώντας ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση που γράφω, δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία "σύγχρονη", αφού η κλάση και η φινέτσα της παραδοσιακής μας εμφάνισης, είναι σκάλες ανώτερη ποιοτικά και οπτικά από τις ... "καινοτομίες" που μερικοί άσχετοι με την ιστορία και κουλτούρα του Θρύλου προτείνουν θεωρώντας τες "Ευρωπαϊκές"... τρομάρα τους...
Η ξενομανία και "αμερικανίαση" μερικών είναι απίστευτη, αγνοούν την παράδοση του Ολυμπιακού σε τέτοιο βαθμό παρομοιάζοντας τον Θρύλο με κάποιες ομάδες που τις λένε... "reds" ενώ και οι ίδιοι τους βλέπεις να "υποστηρίζουν" άλλη ομάδα στο εξωτερικό βάζοντας αβατάρ του... μέσι ή της.... μάντσεστερ, ενώ από κάτω στα ποστ τους γράφουν... Oλυμπιακός "red devils" και ότι ασυναρτησία τους κατεβάσει το "αμερικανίσιο" μυαλό τους εξισώνοντας τον Ολυμπιακό με ότι ξενικό τους είναι εκείνη την εποχή σαν "μόδα" στο ποδόσφαιρο.

Οι ιδρυτές μας το 1925 πήραν μια απόφαση που αποδείχτηκε απίστευτα σωστή, να επιλέξουν τα "Ερυθρόλευκα" και να δώσουν έτσι στον Ολυμπιακό μας, μια εμφάνιση που την μνημονεύουν όλοι για την αρχοντιά και την απέριττη- μοναδική ομορφιά της παγκοσμίως.
Αυτή την μοναδικότητα πρέπει να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού, γιατί το κράμα του Ολυμπιακού είναι σπάνιο και "πρωτογενή", είναι ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ και ιστορικά κατοχυρωμένο με την προσωνυμία "ΘΡΥΛΟΣ.
Ο Ολυμπιακός είναι πολύ παραπάνω από τα γκολ,πολύ παραπάνω από τα αυτόγραφα των παιχτών, ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΟ από κάθε τι αγωνιστικό.
Είναι ιδεολογία και κουλτούρα ζωής.

oloi oi alloi exoun apla...omades... Εμείς έχουμε μια ΑΡΡΩΣΤΙΑ στο αίμα, στην καρδιά.... Ολυμπιακός μέχρι το τέλος του κόσμου και ξανά ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου