Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

     Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Η ομάδα πόλο ανδρών ακολούθησε την επιτυχία της ομάδας βόλλευ κατακτώντας το πρωτάθλημα και κάνοντας όλους εμάς περήφανους. Μήνες απλήρωτοι οι αθλητές μας κι όμως κατάφεραν να κατακτήσουν το νταμπλ στο πρώτο τμήμα και το τρεμπλ στο δεύτερο. Γι'αυτό το λόγο πρέπει να στηρίξουμε όλοι τα ερασιτεχνικά τμήματα στέλνοντας κενό στο 54080. Τα μηνύματα έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό και όλα δείχνουν πως σε λίγη ώρα θα ξεπεράσουν τα 200.000.  Αυτό έκανε και ο κόσμος μας σήμερα που υποστήριξε την ομάδα με άλλους τρόπους βέβαια. Οι οργανωμένοι ήταν πάλι εκεί επιβεβαιώνοντας το σύνθημα που λέει: "Θα'ναι παντού κοντά η Θύρα η 7". Σήμερα έδωσαν ώθηση τραγουδώντας συνεχώς "ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ". Αυτά τα παιδιά χρειάζονται τη στήριξή μας, δείχνοντάς τους πως μας κάνουν περήφανους στέλνοντας απλά ένα μήνυμα!    

ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ

    Ο αργεντινός γκολκίπερ αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και γευμάτισε με την διοίκηση δήλωσε στους εκπροσώπους τον ΜΜΕ ότι ανυπομονεί να ενσωματωθεί στο ρόστερ τον πρωταθητών Ελλάδας αλλά και να γνώρισει τον κόσμο του θρύλου για τον οποίο έχει ακούσει τα καλύτερα. Ο ''σύμβουλος του" πάντως ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα ο οποίος του μίλησε για την ερυθρόλευκη οικογένεια.Όσο για τους προσωπικούς του στόχους με τη φανέλα του θρύλου ο Φράνκο Κοστάνσο δήλωσε:''Στόχος μου είναι να βοηθήσω κι εγώ για το πρωτάθλημα αλλά και για να κάνουμε το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη".

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ


      Ο Βαγγέλης Πάτερος, ο προπονητής της ομάδας μας, αφιέρωσε το σημερινό τίτλο στους παίχτες του θρύλου αλλά φυσικά και στον κόσμο που όπως και ο ίδιος δεν σταμάτησε να τραγουδάει λεπτό. Ο τεχνικός του Ολυμπιακόυ που κατέκτησε το πέμπτο συνεχόμενο νταμπλ φτάνοντας στην πρώτη θέση τον Μίλε Νάκιτς, ερωτηθείς για τον αποψινό αγωνά δήλωσε: «ήμασταν πολύ καλοί πιστεύω, ήταν συνολικά το καλύτερό ματς στους τελικούς απέναντι στη Βουλιαγμένη. Δείξαμε διάθεση, είχαμε πίεση στην άμυνα, θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια αθλητές μου και στον κόσμο μας. Νομίζω ότι στα έξι χρόνια οι 12 τίτλοι, ανήκουν στο μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας στους αθλητές». Στη συνέχεια, απάντησε και στην ερώτηση για τον τεχνικό της Βουλιαγμένης Τέο Λοράντο αναφέροντας πως: «ο αντίπαλος προπονητής είναι ένα αθλητής που τον είχα εγώ παίκτη, ανήκει στη νέα γενιά προπονητών και χαίρομαι που έφτασε εδώ που έφτασε. Μέτρησε νομίζω πως ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα. Δεν νομίζω ότι το ρόστερ παίζει ρόλο, όσο αυτά που έχεις κάνει όλα τα χρόνια μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά, βασιζόμενος σε αυτά που έχεις πετύχει. Ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη, αλλά κανείς δεν ξέρει…  Ευχαριστώ τους αθλητές μου και τον κόσμο που συνεχίζει να τραγουδάει…».
      Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός της ομάδας, Τάσος Σχίζας, τονίζοντας πως: «Ήμασταν αξιοπρεπείς μέχρι το τέλος. Ήταν ο τίτλος με τη μεγαλύτερη δυσκολία, αλλά παραμείναμε δυνατοί ως το τέλος. Η χρονιά τελειώνει με χαρά. Αφήσαμε όλες τις δυσκολίες πίσω για να φτάσουμε σε αυτό το πρωτάθλημα». Στην ερώτηση για την επόμενη μέρα της ομάδας απάντησε: «Αναφορικά με την επόμενη ημέρα, αυτό είναι κάτι άλλο. Δεν ξέρουμε τίποτα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Αυτό το γνωρίζει μόνο η διοίκηση».

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!


Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στην Κάλυμνο, το αντρικό τμήμα στο πόλο ανδρών κατέκτησε το πρωτάθλημα κάνοντας το διπλό στο γήπεδο της Βουλιαγμένης δείχνοντας πως δεν έχει κάποιον αντίπαλο εντός συνόρων και παίρνοντας το 12ο πρωτάθλημα τα τελευταία 13 χρόνια. Οι ερυθρόλευκοι επίκρατησαν με 7-3 στο σκορ κάνοντας το 3-1 στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά κάνοντας το 0-3 και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε να προηγηθεί με 2-5. Παίζοντας πολύ καλή άμυνα στο 2ο ημίχρονο πήρε την νίκη με τελικό σκορ το 3-7.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: ΝΤΟΣΚΑΣ(2), ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ(2), ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ, ΔΕΛΑΚΑΣ.
 

ΤΑ ΟΚΤΑΕΠΤΑ: 1-4, 1-1, 1-2, 0-0 (3-7)

                                         


                            Η ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έπειτα από νέα αναβολή την ερχόμενη Παρασκευή 17 Ιουνίου (09:00) η ομάδα βόλλευ ανδρών του Ολυμπιακού θα κληθεί σε απολογία για τις υποθέσεις για τα οφειλόμενα προς τον Κώστα Χριστοφιδέλη και τον Σωτήρη Τσέργα. Σε περίπτωση που δε βρεθεί κάποια λύση η ομάδα του Πειραιά θα κινδυνέψει με αποκλεισμό από το επόμενο πρωτάθλημα. Αν όμως καταφέρουν να πάρουν άδεια συμμετοχής τότε θα χάνουν 3 βαθμούς από κάθε ματς. Οι παράγοντες του ΤΑΑ Ολυμπιακού εγγυήθηκαν ότι θα ξεχρεώσουν τους δύο αθλητές μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 12o ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΕΡΙ ΝΤΑΜΠΛ


Σήμερα στις 8 (από την ΕΤ-1 το παιχνίδι) ο θρύλος παίζει για τοv 12ο τίτλο του και για το 5ο σερί νταμπλ. Η ομάδα του θρύλου φιλοξενείται στον λαιμό από τη βουλιαγμένη έχοντας κάνει το 2-1 στην σειρά και πάει για τα τελειώσει την υπόθεση πρωτάθλημα.Αν όλα πάνε καλά και δεν χρειαστεί πέμπτο παιχνίδι η ομάδα του ολυμπιακού θα πανηγυρίσει το 12ο τίτλο της τα τελευταία 13 χρόνια και το πέμπτο σερί νταμπλ.